Kakor och integritetspolicy

Sidans innehåll i korthet

  • Sajten använder inga kakor för att spåra dig.
  • All data lagras på servrar i Sverige.

Kakor

På plejtv.se använder vi inga kakor (cookies). Kakor är små textfiler som lagras på din dator.

Kakor som används på plejtv.se

Inga kakor används.

Analysverktyg

Vi använder inget analysverktyg, som exempelvis Google Analytics. Det enda vi registrerar är hur många gånger ett inlägg klickas på eller video visas, vilket är helt anonymt och inte lagrar någon information om dig.

Så ställer du in användningen av kakor

Om du inte accepterar att kakor används kan du stänga av användningen av kakor. Det gör du i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång webbplatsen försöker placera en kaka på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information om detta.

Det finns två typer av kakor

  • En permanent kaka ligger kvar på din dator under en bestämd tid.
  • En sessionskaka lagras tillfälligt i datorns minne under tiden du är inne på en webbsida. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare.

Post- och telestyrelsen tillsynsmyndighet

Post- och telestyrelsen, som är tillsynsmyndighet på området, lämnar ytterligare information om kakor på sin webbplats. Post- och telestyrelsens webbplats

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du som elev medverkar på plejtv.se kan du givetvis begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du som elev medverkar på plejtv.se behåller vi dina verk i 5 år på sajten, innan vi gallrar bort dem. Givetvis tar vi bort dessa tidigare om du ber oss göra det.

Serverplats

Vi lagrar all data på servrar i Sverige.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte dina data med någon.

Kontakt

Micke Kring Årstaskolan micke.kring@edu.stockholm.se